BADROCKAR – VUXNA

Underbara badrockar

Våra badrockar värmer dig efter badet så du kanske kan sitta kvar på bryggan, stranden eller klippan en stund. Badrockarna är ganska långa och försedda med huva, precis som våra badrockar för barn. Du kan välja mellan flera olika färger på kantbandet.

 

På vårt landställe finns ingen dusch – det är havet som gäller. Jag föredrar en varm dusch… Tack o lov att jag hittat Stormie Poodles badrock – i den blir jag snabbt varm igen!

Nicke, badkruka på västkusten

BADROCKAR

Badrockar som är sköna att bära och som går att växa i

Badrocken till de minsta barnen 1-6 år görs i vad vi kallar ”dubbla storlekar” vilket innebär att den växer med barnet. Ärmarna är långa då barnet är litet men kan då enkelt vikas upp. Den har inget band som måste knytas eller som ditt barn kan snubbla på. Istället finns stora knappar som även små barn klarar av att knäppa, och fickor som de kan gömma händerna och småsaker i.

Detta är den första badrocken jag fått Sally att använda. De stora knapparna är perfekta för hennes små händer.

Emma Li, mamma till Sally

Badlakan med huva för bebisar

Våra badlakan är gjorda för de minsta och ömtåligaste människorna. När barnet blivit större kan badlakanet fungera som en flygcape!

Det är så mysigt att svepa in min dotter i ett stort badlakan! Huvan gör att hon inte börjar frysa och det gillar jag.

Axel, pappa till Isabella

Haklappar

Många barn avskyr haklappar som sitter hårt runt halsen och är plastiga. Våra haklappar är mjuka och gjorda efter en modell som farmodern till Stormie Poodles grundare en gång sydde. Då hade farmor Brita tagit en av sina egna handdukar och av den skapat en  haklapp, dekorerad med små påsydda ankor. Haklappen finns kvar än! Stormie Poodles haklappar är gjorda av fd hotellhanddukar och dekorerade med kantband i olika färger.  Modellen passar de minsta barnen som håller på att lära sig äta själva.

Faktiskt så är Stormie Poodles haklappar de enda jag kan få på min son utan att han försöker slita av den!

Gabrielle, mamma till Isidor